Toivotaan toivotaan osa 3

Wallu toivoi villiä länttä ja itää. En ole varma mitä villillä idällä tarkoitetaan (venäjän mafiaa?) mutta villi länsi sai ensimmäisenä ajattelemaan riehakkaita saluunatappeluja. Ajattelinki aluksi lisätä muutaman cowboyn tappelemaan jonkun baarikohtauksen taustalle mutta koska olen ollut hyvin laiska piirtämisen kanssa, taustani ovat parhammillaankin melko viitteellisiä enkä uskonut saavani luontevasti lisättyä yhteenkään kohtaukseen mitään niin erottuvaa.

Lopullinen ratkaisu on hiukan halpa mutta ruudusta tuli kuitenkin ihan mielenkiintoinen. Laitetaan Jarmo, Milla ja Wallu teille alpparit tulemaan (heti kun valmistuvat) ja neljännen saa se joka ensimmäisenä tunnistaa elokuvan tai näyttelijän.

Kun elokuva jo selvisi niin laitetaanpa tähän vielä tuo Huuliharppukostajan loistava avauskohtaus:

http://www.youtube.com/watch?v=VDUbBMe1Nbg

3 kommenttia - “Toivotaan toivotaan osa 3”

  1. Riina Kirjoittaa:

    Huuliharppukostaja?

  2. hiski Kirjoittaa:

    Huuliharppukostajapa hyvinkin. Laita Riina osottees mun sähköpostiin niin saat albumin heti kun putkahtaa painosta.

  3. Aino S Kirjoittaa:

    Ihanaa että on tämmöinen työstämisblogi, kiinnostaa. Omassa pitää vähän pakottaa itsenstä piirtämään, jos tuon nyt saisi puserrettua vaikka ensi kevääksi vihdoin ulos.

Jätä vastaus