Toivotaan toivotaan osa 2

Milla toivoi dinosauruksilla ratsastusta, mikä olikin kertaheitolla haastavampi asia kohtuurealistiseen ihmissuhdetarinaan ympättäväksi. Mietin aluksi että dinosauruksella olisi ratsasteltu jossain taustalla, kerrostalojen välissä, mutta loppujen lopuksi päädyin tällaiseen ratkaisuun.

On muuten mukavaa kun on toinenkin piirtäjä perheessä. Jouduin tuohon keinu-dinoon kysymään vaimoltani Jupulta luonnosteluapua kun en millään osannut sitä itse piirtää. Ohessa mun ekoja suherruksia ja lopuksi Jupun piirtämät dinosaurukset.

1 kommentti - “Toivotaan toivotaan osa 2”

  1. norpatti Kirjoittaa:

    Awwww!! Mahtava idis! Olin jo unohtanu koko jutun 😀 Jeee! Tää on muutenki niin huippu blogi. Just tällasta “extramatskua” pitäs olla kaikista sarjisalbumeista!

Jätä vastaus