Pilkun viilausta

Piirtämisurakka alkaa olla niin loppusuoralla että tekee jo mieli korjailla tehtyjä sivuja. Yllä olevat ruudut olivat häirinneet minua pitkään. Jokin hahmon mittasuhteissa vain tökkäsi silmään joka kerta kun selailin valmiita sivuja ja pakkohan asia oli korjata. Alla oleviin hahmoihin olen jo tyytyväisempi. Jaa minä jotenkin neuroottinen?

1 kommentti - “Pilkun viilausta”

  1. willle Kirjoittaa:

    Heii, löysin blogisi ihan sekunti sitten!

    Tähän postaukseen viitaten olen kovasti samaa mieltä kanssasi: Alkuperäiset ruudut eivät oikein osu kohdilleen. Hahmo on liian iso ja köyryselkäinen, joka tekee hahmosta todella pappamaisen ja vanhemman oloisen mitä luultavasti oikeasti onkaan. Korjauksesi on aivan nappiin osuva ja kokonaisuus on huomattavasti paljon selkeämpi.

    Korjaa toki jatkossakin sinun silmiisi pistäviä kohtia, sillä tälläisessä tilanteessa “lapsensa” ulkonäköön ja yleiskuvaan voi vaikuttaa. Ja kannattaakin. Älä kuitenkaan ryhdy liian itsekriittiseksi. Kädenjälkesi on hienoa (:

Jätä vastaus