Hiski

Tykkään nimetä sarjakuvahahmojani tuttujen kotieläinten mukaan. Hiskikin oli aluksi ristitty vaimon serkun kissan mukaan Kemppaiseksi, kunnes minulle paljastui että kyseinen katti on saanut nimensä Klamydian biisistä. Nimivalinta ei tuntunutkaan enää niin omintakeiselta tai hohdokkaalta. Yllättävästä käänteestä hätääntyneenä kyselin irkissä #pingstate.nu-kanavalla ideoita uudeksi nimeksi ja yksi ehdotuksista (kiitos kelpo!) oli Hiski. Se vaikutti varsin mainiolta nimeltä rokkibändin basistille ja suorastaan täydelliseltä heti kun hitaat aivoni tajusivat että kaverillani Hentulla on samanniminen kissa.

Mikä hämmentävintä, sain juuri kuulla että Hentun toinen kissa Lursa on alkuperäiseltä nimeltään Nelli.

Oheisessa potretissa moninkertainen isoäiti(!) Hiski.

2 kommenttia - “Hiski”

  1. milla Kirjoittaa:

    höh, mun kissan nimi on Hiski 😀 se on 17v ja se on POIKA :D!

  2. Sari ja kuva Kirjoittaa:

    Täältä terveisiä nimikaimalta! Eli Hiski-kissa (poika hääkin, tosin palliton sellainen) sanoo MAU!

Jätä vastaus